Skip to main content

Kotitalouksille 

Teemme yksityisille asiakkaille kaikenlaiset huoneistoremontit, maalaukset, tapetoinnit, paneloinnit, sauna- ja kylpyhuoneremontit sekä pihatyöt, aidat, portit, terassit ja valokatteet. Hoidamme myös kattoremontit, lattioiden valut, julkisivutyöt ja muut remonttityöt.

Toteutamme kaikki rakennushaaveesi aina suunnitteluvaiheesta lopputarkastukseen asti. Pidämme huolen siitä, että remonttisi valmistuu asetetun aikataulun ja budjetin puitteissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Tiesithän että kodin tai vapaa-ajan asunnon kunnostus- ja perusparannustyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin? 

Yrityksille 

Meidän avullamme saat tilastasi juuri käyttötarkoitukseesi sopivan liike- tai toimitilan. Rakennamme, peruskorjaamme ja muutamme erilaisten tilojen käyttötarkoitusta ja teemme jälkeä, johon voit olla tyytyväinen! Teemme myös isommat yrityksien ja taloyhtiöiden rakennustyöt. 

Kysy lisää, löydämme varmasti yhdessä toimivan ratkaisun.

Muut palvelut

Meidän kauttamme järjestyvät myös muut rakennus- ja saneerauskohteissa tarvittavat työt, joten saat saman katon alta kokonaisvaltaisen paketin vaivatta.

– Asbestikartoitus
– LVI-työt
– Sähköurakoinnit
– Rakennusvalvonta
– Suunnittelu
– Lupakuvat
– Vastaavan työnjohtajan tehtävät

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vinyyliverhous

Vinyyliverhous vastaa ulkonäöltään kaunista suomalaista puuverhousta. Sen elävä pinta antaa rakennuksille luonnollisen ulkonäön, joka pysyy vuosikymmenet saman näköisenä. Kaunis ulkonäkö onkin julkisivun tärkeimpiä ominaisuuksia koska se vaikuttaa kiinteistön yleisilmeeseen ja arvostukseen. Sen lisäksi ulkoverhouksen tehtävänä on suojata rakennusta ulkoapäin tulevilta säärasituksilta kuten tuulelta, sateelta ja auringolta. Kun tiivis ulkoverhous toteutetaan rakenteellisesti oikein, saat sillä parhaan säänsuojan talollesi.

Meiltä vinyyliverhous asennukset ja tuotteet.

Lue lisää alla olevasta linkistä.